Dataa ja Tarinaa - ei oikotietä onneen

Erään työnhakuilmoituksen innoittamana kirjoitin omasta työurastani tarinan kolmannessa persoonassa:

Toukokuussa 2000  ensi-iltansa saanut vahva ja vaikuttava teatteriesitys jatkaa edelleen yhtenä suosituimpana näytelmänä

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Lehtosen yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä ovat näkyvästi läsnä näytelmässä ”Dataa ja Tarinaa – ei oikotietä onneen”, joka kertoo asiakasymmärryksen tärkeydestä ja viestinnän vaikuttamisen eri sävyistä. 

Näytelmä heijastelee selvästi Lehtosen omaa työuraa, johon vahvimmin on vaikuttanut digitaaliseen asiakasymmärrykseen sekä markkinointitutkimukseen erikoistunut InterQuest. InterQuestissa Lehtonen kasvoi start-up -yrityksen mukana markkinatutkijasta liiketoiminnan vetäjäksi. Lehtonen on ennakkoluulottomasti ja pioneerihenkisesti ideoinut, tuoteistanut ja lanseerannut Suomeen useita uusia digitaalisia tutkimuspalveluita, kuten sivustojen käyttäjätutkimukset sekä osallistavat tutkimusyhteisöt.

Lehtonen tunnetaan myös lahjakkaana kirjoittana, joka teksteillään koskettaa lukijaansa ja pyrkii oivalluttamaan sekä viestimään ajatuksiaan myös rivien väleistä. Sosiaalisessa mediassa Lehtonen on vaikuttanut aktiivisesti syksystä 2013 ja kirjoittanut useita sisällöntuottamiseen, luovuuteen ja viestimiseen liittyviä blogi-kirjoituksia Digitalist Networkiin sekä Linkedin Pulseen. 

Aitous, avoimuus ja empatia ovat arvoja, joiden kautta näytelmän tarina etenee. Jokainen kohtaaminen ratkaisee ja toisen osapuolen luottamus on kunnia-asia, josta ei tingitä. Ohjaajana Lehtosta on luonnehdittu erittäin tunnolliseksi sekä ympäristönsä että kollegansa huomioonottavaksi, jolla on kyky motivoida ja saada tiimi pistämään parastaan.  

Tuotteliaana käsikirjoittajana Lehtosella on haussa uudet estradit ja tarinat, joihin upottaa  luovuutensa  ja intohimonsa auttaa. Myös pidempiaikainen yhteistyö  sopivan yhteistyökumppanin kanssa kiinnostaa ehdottomasti. 

Ideaalisinta olisi saada tehdä töitä Stoorian kautta , mutta olen avoin kaikenlaisille yhteistyömuodoille”, Lehtonen summaa

Kommentit

Suositut tekstit