Suoraan sydämestä - Stoorian ensimmäinen kvartaali

Jos eläisin kvartaalitaloudessa, olisi aika katsoa miten ensimmäiset kolme kuukautta yrittäjänä omalla kaistallani ovat sujuneet.

Tavoitteenani oli päästä mahdollisimman konkreettisesti auttamaan yrityksiä datan ja tarinan avulla heti alkumetreiltä ja datan osalta olen sitä saanutkin tehdä digimainonnan bränditutkimusten kiinnostavassa maailmassa. Myös tarinapuoli on ottanut tuulta alleen ja yhteinen matka tuotantoyhtiö Mediagentsin ja UlkonaTV-kanavan kanssa on alkamassa.

Olen myös pääsyt kokemaan yrittäjyyden YEL-vakuutuksen, ennakkoverojen ja ALV-tilitysten muodossa. Vakituisessa työsuhteessa kaikki nämä maksut jotenkin katoavat kuukausittaisen palkkanauhan kätköihin, kun taas yrittäjänä ne ovat paljon konkreettisemmin läsnä ja on parempi olla unohtamatta jokaisen kuukauden 12. päivää.

Kaiken kaikkiaan vire viimeiseltä kolmelta kuukaudelta on ollut innostunut, motivoitunut ja positiivinen ja olen myös oppinut paljon. Keskusteluilta Brant Cooperin kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=1wx1lwkFD9c#action=share toi pitkästä aikaa innostumisen lisäksi myös sen epämiellyttävän tunteen selkäytimeen - kun tiedät, että et voi pystähtyä paikalleen nauttimaan nykytilanteesta  - vaan on pystyttävä kyseenalaistamaan, haastamaan ja venymään, ja paljon.

Linda Liukkaan loistava ja energinen puhe Valve Digitalist Marketing Forumissa: https://www.youtube.com/watch?v=PYClMn6l4y4&index=10&list=PLS96Y1MvIC2M5PU3nU-kTq28DlAzen0jh oli sanalla sanoen huikea ja palautti uskoa siihen, että olemalla oma valloittava persoona ja tekemällä asioita suoraan sydämestä voi tehdä ihan mitä ikinä on haaveillut ja saavuttaa uskomattomiakin asioita.

Adformin Chief Operating Officer Mats Persson kertoi puolestaan perjantaina IAB:n Ohjelmallisen ostamisen seminaarissa puheessaan: 'Bringing Brand Advertising into the Programmatic Era' pohjoismaisten brändien panostavan selväsi merkittävästi enemmän tänä vuonna digitaaliseen läsnäoloon verkossa.
                       
Tavoitteeni seuraavalla kolmelle kuukaudelle ovat selvät - ennakkoluulottomasti kohti uusia projekteja, uskallusta ja uuden oivallusta sekä ennen kaikkea roimasti energiaa ja lisäarvoa kaikkiin kohtaamisiin - suoraan sydämestä. <3

Kommentit

Suositut tekstit