Luovuutta isolla ällällä, kiitos!

Jos jotain toivoisin uudelle ja uljaalle vuodelle 2019, niin lupaa ja tilaa luovuudelle isolla ällällä.

Luovuus on ehkä yksi herkimmistä asioista, joita kannamme kaikki sisällämme. Ja luovuus ilmenee mitä moninaisimmin muodoin.

Toiset meistä kirjoittavat matemaattisia kaavoja kylpyhuoneen höyrystyneeseen peiliin. Toiset taas näkevät maailmaa värien muotojen kautta tuottaen
uskomattomia taideteoksia ja maalauksia.

Jotkut heräävät keskellä yötä pää täynnä nuotteja tai sanoja muodostaen ihon kananlihalle nostavia biisejä. Osalla on kyky nähdä ja visioida tulevaisuuden liiketoimintaa.

Luovuus puskee meistä ulos, jos vain annamme luvan ja tilaisuuden.

Väitän, että työelämä yrityksissä ei vaan edelleenkään kunnioita luovuuden vaatimaa tilaa ja sen tarvitsemaa vapautta. Kahdeksasta viiteen tuntien mittarointi on aivan väärä tulostavoite silloin, kun halutaan luoda uutta ja rikkoa olemassa olevien liiketoimintojen rajoja.

Luovuus asuu luottamuksessa - siinä että saa olla auki ja juuri siinä hetkessä siellä missä on milloinkin parhain flow. Ja flow jos mikä, on yksilöllistä.

Milloin viimeksi olit niin innostunut työstäsi, että menetit ajantajusi tunneiksi?

Entä, milloin viimeksi näit kollegasi silmistä sen kirkkaan innostuksen palon ja nostatit omaa sykettäso pelkästään uuden idean  innoittamana?

Niin. Montako kertaa kuluneena vuotena?

Luovuus ottaa energiaa, mutta sen luovuttamisesta saa sellaista voimaa, joka ei aina tunnu olevan edes tästä maailmasta.

Sillä luovuuden keinussa keinuminen ei uuvuta, jos energia saa virrata vapaasti.

Lämmin kiitos koko sydämestä <3 kuluneesta vuodesta ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2019!

JohannaKommentit

Suositut tekstit